Zapraszamy do

składania zamówień

na 

ŚWIĘTA

BOŻEGO NARODZENIA 

2017!

 Nasza pierwsza nagroda;

 

 

 

 

 

Wyróżnienie podczas IV Edycji Konkursu na Najlepszy Produkt i Usługę Warmii i Mazur w kategorii produkt żywnościowy za „ryby wędzone”

 

 

 

 

 

 

I nagroda w Konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów” w Lidzbarku Warmińskim – za Węgorza Wędzonego w Skórce – Jednoczesna nominacja do Perły 2009;

 

 

 

 

 

 

 

 

Perła 2009 podczas Targów Polagra Food w Poznaniu za Węgorza Wędzonego w Skórce;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laur „Najlepszym z Najlepszych” za szczególne zasługi w promowaniu Warmii i Mazur w 2009 roku;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I nagroda w Konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów” w Lidzbarku Warmińskim – za Węgorza smażonego w marynacie – Jednoczesna nominacja do Perły 2010;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perła 2010 podczas Targów Polagra Food w Poznaniu za Węgorza smażonego w marynacie;

 

 

 

 

 

 

 

I miejsce w X Konkursie Sposób na Sukces 2010 na najlepsze działania kreujące przedsiębiorczość na terenach wiejskich w kategorii rodzinnej;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Złoty Medal podczas III Międzynarodowych Targów Naturalnej Żywności Natura Food 2010 w Łodzi w kategorii produkty tradycyjne;

 

 

 

 

We wrześniu 2013 roku w trakcie trwania targów - Smaki Regionów w Poznaniu nasz sztandarowy produkt
Wędzony Pstrąg z Kaborna
zdobył wyróżnienie

 

 

Wyróżnienie podczas X Edycji Konkursu na Najlepszy Produkt i Usługę Warmii i Mazur w kategorii produkt żywnościowy za „ryby smażone w marynacie” Listopad 2014

 

 

W sierpniu 2015 roku otrzymaliśmy nagrodę Agencji Rynku Rolnego za najlepszy produkt regionalny Warmii i Mazur, a mianowicie za "Sielawę wędzoną"